lördag 5 september 2009

En fråga och Syfestivalförberedelser.

Syfestivalen i Borås kommer jag att finnas i en monter och visa hur man stickar koftor "uppifrån och ner". Där kommer att finnas ett bord med material och där man kan slå sig ner och få veta mer om stickmetoden. På väggarna kommer det att hänga "uppifrån och ner" koftor som inspiration. En del är mina och några får jag låna. Några av er har hört av er och det är jag jätteglad för, det ska bli så roligt att få visa era koftor också. Om det är någon mer av er som vill låna ut sin kofta blir jag jätteglad!! Hör av er på mailen. Idag fixade jag fina klädhängare på mitt favoritloppis till koftorna, gamla i trä med firmamärken.
På en av väggarna planerar jag ett collage av koftbilder. Varje bild blir ca 10x 15 cm stor och nu ställer jag en fråga till. Kan ni skicka en bildfil till mig som jag kan använda till fotocollaget? Bilderna från nätet blir så dåliga och det skulle vara roligt att få visa många koftor.
Med hej fr. Koftan

9 kommentarer:

Stickeri sa...

Vill du ha huva-koftan trots att den inte har några ärmar än? Kroppen är det ungefär 3 cm kvar på så det hinner jag trots plugg (jag pluggar franska på universitetet nu, och det tar en del tid).
Jag tar alltså en ny bild när jag sytt på blixtlås och så, men utan färdiga ärmar.

Tant Kofta sa...

JaVisst går det bra utan armar. det är mångfalden jag vill visa med alla våra koftor.
hej fr. Koftan

Anonym sa...

Min kofta har du redan som bildfil. Den får du gärna använda.

Hälsningar
Ann-Sofi

Medea sa...

Jag skickar min bildfil när jag kommit hem till Provence. För jag har den på datorn där. Jag åker i morgon så det dröjer inte så länge.

metamorphosis sa...

Lite långt för att komma förbi och lämna av en kofta för mig, men maila bilder gör jag gärna!

Eva i Halmstad sa...

Jag har två koftor , én tredje på gång, du får gärna låna, jag kan nog få en kompis som ska vara med som utställare att ta med dom om du vill.
De är min vit/beige och min Visjö kofta , grå med karamellränder i så fall, jag håller på med en i Rowan soft men hinner nog inte bli klar med den. Vill du ha bilder har jag de med.
Titta på Ravlery och min blogg och säj om de är nått du vill ha där.

Ha de gott och Lycka till på mässan.
Eva.

Sunna sa...

vilken grej att få vara med på, det är du värd verkligen, bildfil kan du få på barnkoftan om du vill ha

Eldstickan sa...

Vill du ha en bättre bild så hojta bara till ;o)

Tant Kofta sa...

Jag tar emot alla bildfiler jag kan få, det är bara att skicka!