torsdag 8 december 2011

Yoko-kofta

Ehum...bästa bilden (höll på att frya ihjäl). Här kommer iallafall min nästan färdiga uppifrån&nerkofta, jag har inte hittat några knappar till den än, jag funderar på vad som kan passa. Jag gjorde den väldigt skräddarsydd med ökningar vid bysten och intagningar i svanken och midjan för att passa min errrr...timglasformade kropp. Det blev lite Anna Holtblads stuk på modellen med de intagna ärmsluten... Färgen är lite tråkig så min nästa blir röd & smultronrosa med markerat ok och korta ärmar (en snabb en). Jag håller på med en lila långkofta med melleringar för min lilla 3-åring just nu i finaste matrialet jag kunde finna; Manos del Uruguays merino & silk blend. Den kan inte bli annat än fantastisk med de vackra nyanserna i dessa garner! Titta in hos mig för uppdateringar: http://liten-anna.blogspot.com

5 kommentarer:

Iréne JB sa...

Fin! Gillar mossmönstret som bryter av på framstycket. Hoppas att den får knappar snart. Jag har nämligen märkt att det är min svaghet, kan ta flera månader.

Tomtan sa...

Snygg!!!

YoKo - Liten Anna sa...

tack och ja, min oxå! Jag släpade mig tillslut till mattons band på Kungsgatan för att köpa pärlemorknappar och knappar för dotterns uppifrån o ner kofta som oxå är färdig. Puh! Nu är det gjort! Men ACK! jag har krymt dotterns kofta till babystorlek (ville filta den lätt i 40 grader -fy på mig!!!)

YoKo - Liten Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
En tappad maska sa...

va fin den blev :-)